logo template4

BIO KOKOSOVÝ OLEJ

NÁŠ TIP
Cena 1.91
Pôvodná cena 2.39, Zľava 20 %
Dostupnosť: skladom +1
vyberte veľkosť:
10 mlna sklade u dodávateľa 0.000
100 mlna sklade u dodávateľa 4.990
250 ml1 10.590
1000 mlna objednávku 31.490
Kód produktu: a 1062
Výrobca: aroma
: 24 mesiacov
ks

ORGANICKÝ KOKOSOVÝ RASTLINNÝ OLEJ

Tento olej, nazývaný tiež kokosové maslo, je obľúbenou ingredienciou pre svoje ochranné, zjemňujúce a zvláčňujúce vlastnosti na pokožke. Exotický a s nebeskou vôňou sa používa aj na výrobu produktov na starostlivosť o vlasy, ktoré vlasom dodajú lesk a vitalitu. Báječný je aj v kuchyni!

Kokosový olej, ktorý ponúkame, je výsledkom dlhého výberu od výrobcov z celého sveta, aby sme vám mohli ponúknuť tento úžasný olej, ktorý jemne mieša topiacu sa a nebeskú vôňu . Získaný tlakom z čerstvých orechov kokosu v remeselnom procese , kokosový olej, ktorý ponúkame, je panenský, nerafinovaný a má pravú exotickou vôňou kokosu , ktoré všetci poznáme. Nesmie sa zamieňať s kokosovým olejom získaným lisovaním na slnku zo sušeného kokosu so silným „zatuchnutým“ zápachom, ktorý si preto vyžaduje rafináciu.

Vďaka vysokému obsahu kyseliny laurovej, kokosový olej má veľmi vysokú afinitu pre proteíny z vlasov . Je perfektný na poskytovanie výživnej starostlivosti o suché vlasy , ale je vhodný aj na normálne vlasy. Na strapatých vlasoch robí zázraky .
Aplikovaný na pokožku, zmiešaný s vašimi kozmetickými receptami, zanechá na pokožke svoju lahodnú, exotickú a jemnú vôňu .
Je to tiež olej na výrobu „domácich“ mydiel pri zmydelňovaní za studena .

VLASTNOSTI

  • Jemne a prirodzene voňajúci tento kokosový olej bol vybraný pre svoju veľmi sladkú vôňu rešpektujúcu sladkú vôňu kokosu (bez zatuchnutej vône).
  • Veľmi výživný kokosový olej výrazne znižuje dehydratáciu pokožky.
  • Upokojujúci a jemný , upokojuje pokožku náchylnú na začervenanie a pocity prehriatia v dôsledku slnka.
  • Široko používané pri výrobe mydla, prináša penivosť a umývaciu silu a tvrdosť  do  mydla .

INDIKÁCIE

  • Suchá a poškodená pokožka
  • Popraskaná pokožka
  • Hrubá pokožka bez pružnosti

POUŽÍVA SA

Použite ako prísadu do svojich prípravkov:

  • Oleje alebo topiace sa balzamy starostlivosti o telo
  • Výživné peelingové balzamy
  • Opaľovacie oleje alebo oleje 
  • Domáce mydlá za studena zmydelňovaním (zvyšuje penivosť)

SYNERGIE

  • Pre labužníka „All Coconut“ : Kokosová dužina, kokosový aromatický extrakt ...
  • Pre starostlivosť o tmavú a opálenú pokožku : rastlinné oleje z Yangu, para orechy, melón Kalahari, bambucké maslo ...
  • Pre veľmi gurmánske vône : kakao, maslá Tucuma, Cupuaçu ...

V PRAXI

  • Tento olej má tendenciu tuhnúť pri teplote nižšej ako 25 ° C. Tento jav nemá žiadny vplyv na jeho kvalitu. Odporúčame, ak je to potrebné, znovu zohriať, až potom ho vmiešate do prípravy tak, že ho podlejete prúdom vlažnej vody, aby ste ho skvapalnili.
  • Používajte ako zmes vo svojom olejovom prípravku v dennej aplikácii na tvár, krk a dekolt
  • Ako mastná fáza v zložení telových a pleťových krémov
  • Organický kokosový rastlinný olej možno tiež integrovať do hotovej neutrálnej bázy AZ až do maximálnej výšky 5%, aby sa dosiahlo:
    • emulzia: s organickým neutrálnym rastlinným mliekom, organickým neutrálnym krémom a organickým potlačovačom smädu
    • vodný gél: s organickým gélom z aloe vera
    • penivý produkt: s ORGANICKÝM neutrálnym čistiacim krémom
    • mydlo: s mydlovým základom Melt & Pour
  • V dávke medzi 30 a 95% sa má dosiahnuť: 
    • micelárny olej: s koncentrovaným micelárnym základom

VLASTNOSTI

  • Vyživuje a vyhladzuje vlasové vlákno, robí vlasy lesklé a energické
  • Príjemne parfumuje vlasy
  • Tradične sa používa na elimináciu  vší  (udusením).

INDIKÁCIE

  • Kučeravé, zvlnené, afro vlasy
  • Suché a neživé vlasy
  • Mäkké a matné vlasy
  • Rozštiepené konce
  • Vši

POUŽÍVA SA

Použite ako prísadu do svojich prípravkov:

  • Vlasové kozmetické procedúry
  • Starostlivosť o „afro“ vlasy
  • Šampóny a masky na vlasy

SYNERGIE

  • Na výživu suchých alebo kučeravých vlasov : Rastlinné oleje Sapote, Yangu, Kukui, Murumuru, Mango, Sal, bambucké maslo, ...

V PRAXI

  • Tento olej má tendenciu tuhnúť pri teplote nižšej ako 25 ° C. Tento jav nemá žiadny vplyv na jeho kvalitu. Odporúčame ho v prípade potreby pred použitím zohriať tak, že ho pod prúdom vlažnej vody skvapalníte.
  • Ako mastná fáza v zložení starostlivosti o vlasy.
  • Organický kokosový rastlinný olej možno tiež integrovať do hotovej neutrálnej bázy AZ až do maximálnej výšky 5%, aby sa dosiahlo:
    • emulzia: s BIO neutrálnym základom vlasovej masky 
    • penivý produkt: s BIO neutrálnym čistiacim krémovým základom

VLASTNOSTI

  • Lahodná kokosová príchuť , ideálna pre exotický nádych
  • Nasýtený olej, stabilný pri varení
  • Vegánska možnosť nahradiť maslo

POUŽÍVA SA

Kokosový olej môže nahradiť iné tuky vo všetkých druhoch slaných alebo sladkých jedál, vrátane:

  • Woky alebo zelenina na panvici
  • Mäsové jedlá (kuracie, bravčové ...), ryby, morské plody ...
  • Exotické jedlá
  • Koláče, sušienky ...

100% čistý a prírodný, integrálny, nefrakcionovaný, nemodifikovaný, extra panenský , prvé lisovanie za studena, surový, bez akejkoľvek chemickej úpravy, kozmetickej a potravinovej kvality.

Organické, certifikované spoločnosťou Ecocert Greenlife podľa štandardu Ecocert 

Organická kozmetika

Objem 10 ml je zabalený v malej vodeodolnej nádobe z PP. Objemy 100 ml, 250 ml a 1 l sú balené v oranžových recyklovaných PET fľašiach (v lete) alebo v PP nádobách (v zime) podľa sezóny. V závislosti od zostávajúcich zásob s rôznymi kapacitami nie je možné zaručiť, že na 100 ml, 250 ml alebo 1 l dostanete fľašu alebo nádobu v danom poradí.

- Vzhľad: tekutá alebo tuhá olejovitá kvapalina (v závislosti od teploty)
Kokosový olej je prirodzene tuhý asi pri 20 ° C. 
- Farba: biela až perleťová slonovina
- Zápach: sladká, jemná a nenásytná vôňa kokosu
- Dotyk: dosť suchý

Hustota
0,91
 
Zmydelňovací index
248-265

Zloženie v mastných kyselinách:

  • Nasýtené mastné kyseliny (AGS):  kyselina laurová (49,09%), kyselina myristová (19,80%) , kyselina palmitová (7,76%), kyselina kaprylová (7,86%), kyselina kaprínová (5,86%)

Zamerajte sa na kyselinu laurovú: táto nasýtená mastná kyselina má zvláštnu afinitu k pokožke a k vlasovému keratínu. Pri studenom + zmydelňovaní prispieva kyselina laurová k tvrdosti mydla, jeho čistiacemu účinku a rýchlej tvorbe ľahkej peny. Kyselina laurová sa v tele raz transformuje na monolaurín, ktorý je známy svojimi antimikrobiálnymi vlastnosťami. Štúdia zverejnená v roku 1998 tiež ukázala, že ženy, ktoré konzumovali kokosový olej počas dojčenia, zvýšili množstvo kyseliny laurovej v ich mlieku, čo im umožnilo poskytnúť deťom veľmi ochranné mlieko na niektoré vírusy.

Ostatné aktívne zložky :

  • Vitamín A: pôsobí proti voľným radikálom, chráni tkanivá pred degeneráciou
  • Vitamín E: prírodný antioxidant 
 
Podmienky skladovania
Stabilný rastlinný olej. Skladujte na suchom mieste mimo dosahu tepla a svetla.





Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien