logo template4

Bambusový prášok do kozmetiky

Cena 2.79
Dostupnosť: na sklade
Kód produktu: M-1190
Výrobca: MAYAM
Záručná doba: 24 mesiacov
ks

Bambusový prášok do kozmetiky 10 g MAYAM

Multifunkčný jemný prášok oxidu kremičitého, ktorý prepožičiava vysokú schopnosť absorpcie mazu, matifikačný účinok, znižuje pachy a dodáva pokožke hladký a hodvábny pocit.

Multifunkčný jemný prášok oxidu kremičitého získaný mikronizáciou kremičitých konkrécií obsiahnutých v bambusoch.
Veľkosť častíc: 15 - 25 mikrónov

Matifikačné činidlo proti akné a antiperspirant. Absorbuje kožný maz, pot a redukuje zápach a dodáva pokožke jemný a hodvábny pocit. Používa sa v pudre na telo, pudroch, zubnej  paste, mastné a akné náchylné výrobky na starostlivosť o pleť, na líčenie a deodoráciu.

INCI: bambusa arundinacea stem powder

vlastnosti:
1. biely jemný prášok, hebký a hodvábny pocit.
2. vysoká absorpčná kapacita, absorbuje pot a maz.
3. znižuje zápach.
4. matní pokožku.
5. ponúka alternatívu k bežným minerálnym práškom.

Aplikácie, použitie:
A. odporúčané pre prípravky na ošetrenie pokožky proti akné, mastné a na akné náchylné výrobky na starostlivosť o pleť, uschovacie prostriedky, pudre na nohy, očné tiene, proti začervenaniu, pudre, krém a tekutý make-up, telové mastence, podpora vône, suchý šampón a zubné pasty.
B. odporúčané dávkovanie: 0,5 - 10% a pre práškové formulácie do 30%.

Skladovanie: na chladnom a suchom mieste, chránené pred svetlom.

Upozornenia: Nevdychujte, nepite, iba na kozmetické použitie.






Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien