logo template4

Aktívne čierne uhlie na výrobu kozmetiky

hmotnosť:
25 g 0.000
500 gvypredané 73.500
Kód produktu: M-1407-0.5
Výrobca: MAYAM
Záručná doba:: 24 mesiacov
Dostupnosť: na sklade
Cena bez DPH: 4.66
5.59
ks

Absorpčné / aktívne čierne uhlie na výrobu kozmetiky MAYAM

V kozmetike sa používa vďaka pozoruhodnej absorpčnej kapacite na čistenie a zanedbateľný nie je ani jeho detoxikačný účinok, na čistenie pokožky od nečistôt a nadmerného množstva mazu. Odporúčame vám ho použiť v maskách, mydlách a rôznych kozmeticko/hygienických výrobkoch, ale tiež ako farbivo pre mydlá alebo make-up. Je to extrémne jemný prášok s vysokou adsorpčnou schopnosťou.

Vzhľad: Je to prášok jemný na dotyk s vysokou čistotou, tmavá farba, neutrálna vôňa.

Zloženie (INCI): charcoal powder

Vlastnosti, odporúčania aktívneho čierneho uhlia

Patrí medzi silné adsorbenty/absorbenty, je skvelý na čistenie pokožky a nečistôt z nej. Ako aj prebytočných látok a zvyškov pokožky. Zbaví vás prebytočného mazu a je nápomocný pri uvoľnovaní pórov. V prípade potreby farbenia mydiel, make-upu alebo inej kozmetiky je dané uhlie skvelou voľbou. Je vhodné aj pre problematickú pleť s akné. Má priaznivé účinky proti baktériálnej infekcií na koži. 

Použitie, použitie: Využíva sa pri výrobe masiek, obkladov, telových zábalov, čistiacich produktov na telo, na farbenie mysiel a inej kozmetiky, ako aj do riaseniek. 


Orientačné dávky: 0,5 - 5% pleťové masky a čistenie pleti
0,2 - 1% do mydiel
až 20% pre riasenku, až 50% pre líčenie

 uskladnite ako také, v škatuli umiestnenej v chladničke.






Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien