logo template4

ZMÄKČUJÚCI PROSTRIEDOK CAPRYLIS 250 ml

Cena 11.90
Dostupnosť: na sklade u dodávateľa
Kód produktu: a 1241
Výrobca: aroma
: 24 mesiacov
ks

ZMÄKČUJÚCI PROSTRIEDOK CAPRYLIS 

Tieto triglyceridy rastlinného pôvodu pochádzajúce z kokosového oleja, známe tiež pod menom „frakcionovaný kokosový olej“, sú mastným základom s veľmi jemným a nemastným nádychom: okamžite prenikajú a zjemňujú pokožku bez zanechania mastného filmu. Suchý olej, Caprylis je ideálny tiež na zloženie ošetrujúcich olejov ako mlieka a krémy. Caprylis je veľmi stabilný voči oxidácii a je tiež ideálnym základom na výrobu olejnatých macerátov. 

Tieto triglyceridy mastných kyselín , sú hlavné zložky rastlinných olejov . Každý rastlinný olej je jedinečnou zmesou triglyceridov z rôznych mastných kyselín. Pocit z rastlinného oleja a jeho vlastnosti je do značnej miery závislý od pomeru a druhu rôznych mastných kyselín , ktoré obsahuje, a to najmä: nasýtené / mono-nenasýtené / poly-nenasýtené mastné kyseliny, krátke / stredná mastné kyseliny / dlhá reťaz ...

Citlivosť oleja voči oxidácii , závisí predovšetkým na stupni nenasýtenosti mastných kyselín , ktoré obsahuje. Kokosový olej má v priemere nasledujúce zloženie mastných kyselín:

Nasýtené mastné kyseliny s dlhým reťazcom : laurová 44 - 51%, myristová 13 - 18%, palmitová 8 - 10%, stearová 1 - 3%: tieto mastné kyseliny dodávajú kokosovému oleju „pevnú“ konzistenciu a veľmi jemný dotyk. bohatý, výživný a tvoriaci film.
Nasýtené mastné kyseliny so stredne dlhým reťazcom : kaprylová 6 - 9%, kaprínová 6 - 10%: tieto mastné kyseliny sú veľmi stabilné voči oxidácii (pretože sú nasýtené) a kvôli svojej malej veľkosti tvoria jemnú, tekutú a veľmi prenikajúcu olejovitú frakciu. Caprylis tvoria triglyceridy týchto mastných kyselín.
Nenasýtené mastné kyseliny : olejová 5,5 - 7,5%, linolová <2,5%.
Zmäkčovadlo Caprylis je zložené z triglyceridov kyseliny kaprínovej a kaprylovej.penetračný kokosový olej, preto má všeobecný názov Frakcionovaný kokosový olej .

Kozmetika 100% rastlinného pôvodu pochádzajúca z kokosového oleja, zaručene bez derivátov palmového oleja

  • Suchý, tekutý olej s veľmi jemným dotykom
  • Veľmi dobrá absorpcia pokožkou : rýchlo preniká bez zanechania mastného filmu
  • Zmäkčovadlo : zjemňuje pokožku
  • Veľmi dobré rozotrenie na pokožke poskytuje veľmi príjemné kĺzanie vzorcov
  • Zlepšuje penetráciu účinných látok rozpustných v tukoch, najmä éterických olejov
  • Pokožku nechajte prirodzene dýchať
  • Veľmi stabilný voči oxidácii, dá sa bez rizika zahriať
  • Veľmi dobré rozpúšťadlo pre lipofilné účinné látky: extrahuje účinné látky počas macerácie rastlín

POUŽÍVA SA

Použite ako prísadu do svojich prípravkov:

  • Emulzia: výroba krémov a mliek s veľmi jemným dotykom , s dobrým kĺzaním a rýchlym prienikom, s textúrami a pocitom podobným ako v komerčnej kozmetike
  • Masážne oleje a balzamy
  • Starostlivé oleje a mastné séra
  • Produkty na líčenie : podkladová báza, rúže, očné tiene ... pre nemastný povrch a dobré držanie
  • Starostlivosť o vlasy pre ich nemastný plášť a vyhladzujúci účinok
  • Olejnaté maceráty rastlín (urucum, nechtík, arnika, ľubovník bodkovaný ...)

NIEKOĽKO NÁPADOV

Použite ako prísadu do svojich prípravkov:

  • Ošetrujúce krémy na zmiešanú a mastnú pleť
  • Nemastná starostlivosť a ľahké textúry na leto
  • Mlieko alebo dvojfázový odličovač
  • Telový olej (naneste na vlhkú pokožku po sprche pre maximálny zvlhčovací účinok)
  • Masážny olej éterickými olejmi
  • Neutrálny masážny olej pre jemnú pokožku
  • Kondicionér alebo maska
  • Vyhladzujúce sérum na vlasy
  • „Bezolejový“ základ
  • S macerátom urucum olej na opaľovanie

- Uchovávajte mimo dosahu detí.
- Neprehĺtajte

dávkovanie 1 AŽ 95%
v závislosti od použitia
 
hustota 0,9
nerozpustný vo vode
rozpustný v oleji
 Použite ako rastlinný olej, v olejovej fáze na výrobu emulzie alebo ako jednoduchú zmes na výrobu olejov a balzamov.
 Môže sa bez problémov zohriať alebo použiť za studena v závislosti od typu receptúry.

TYPICKÉ DÁVKY

Celkové množstvo konečného vzorca 10% kaprylis 30% Caprylis 50% Caprylis
~ 10 g 1,0 g (1,1 ml) 3,0 g (3,3 ml) 5,0 g (5,5 ml)
~ 30 g 3,0 g (3,3 ml) 9,0 g (10 ml) 15,0 g (16,7 ml)
~ 50 g 5,0 g (5,5 ml) 15,0 g (16,7 ml) 25,0 g (27,8 ml)
~ 100 g 10,0 g (11,1 ml) 30,0 g (33,3 ml) 50,0 g (55,5 ml)
~ 250 g 25,0 g (27,8 ml) 75,0 g (83,3 ml) 125,0 g (138,9 ml





Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien