Powered by Smartsupp

Yoshikawa soľ, rafinovaný MgCl - 100 g

Záručná doba:: uvedená na obale
Kód: z SKU16399
Dostupnosť: na sklade
2.16 bez DPH
2.59 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

Yoshikawa soľ, rafinovaný MgCl - 100 g

Yoshikawa rafinovaný MgCl extrahovaný z morskej soli. Horčíkové soli, známe aj ako magnéziové vločky, sa používajú na výrobu domáceho tofu – v procese premeny sójového nápoja na tofu pôsobí chlorid horečnatý ako koagulant – koaguluje sójový proteín a olej. V zmesi so sójovým mliekom reaguje v porovnaní s inými koagulantmi rýchlo.
 
Použitie Yoshikawa rafinovaného MgCl:
20 g joshikava chloridu horečnatého rozrieďte v 20 ml vody, potom za stáleho miešania zmiešajte s 1 litrom sójového nápoja. Nechajte stáť 15-20 minút a preceďte cez jemnú gázu.
 
Soľ Yoshikawa je soľ vyrábaná z morskej vody ako vedľajší produkt pri výrobe morskej soli. Dodáva sa vo forme bielych vločiek, so slanou a horkastou chuťou, ktorá sa hodí k sójovému mlieku. 
Odporúča sa najmä ľuďom, ktorí sú na vegetariánskej alebo vegánskej strave a všetkým, ktorí hľadajú nové chute a inšpiráciu v kuchyni.
 
Obsahuje viac ako 95% chloridu horečnatého.
 
Soľ Yoshikawa má viac živín, ktoré sú cenné pre naše zdravie, ako tradičná stolová soľ. Tajomstvo spočíva v spôsobe jej získavania, ktorý je založený na odparovaní morskej vody. Použitie soli Yoshikawa znižuje hladinu toxínov v potravinách. Úspešne sa používa na reguláciu nedostatku alebo nízkej hladiny horčíka v našom tele.
 
Používa sa predovšetkým ako zrážadlo mlieka pri výrobe tofu. Zvýrazňuje prirodzenú sladkosť sójových bôbov a tofu. Soľ Yoshikawa v malom množstve môže byť použitá ako korenie na ryby alebo varenú zeleninu.
Soľ Yoshikawa vďaka svojim vlastnostiam urýchľuje proces varenia, vďaka čomu sa zelenina nerozpadáva a zachováva si svoju chrumkavosť.
 
Pôvod: Japonsko
Update cookies preferences