Vanilková pasta z vanilkového struku Bourbon - BIO, Zoya, 80 g
Vanilková pasta z vanilkového struku Bourbon - BIO, Zoya, 80 g
Vanilková pasta s bohatou chuťou a semienkami bourbonskej vanilky, ideálna na pečenie, prípravu omáčok alebo domácej zmrzliny. Keď zahrniete lahodné pokušenie do radu kulinárskych nápadov na sladké, slané alebo korenené jedlá. Chutí ako vanilkový lusk, ale vďaka textúre je použitie pohodlnejšie. Jeden vanilkový struk sa rovná jednej čajovej lyžičke pasty z bourbonskej vanilky.
Bourbonská vanilka je pomenovaná podľa ostrova Réunion, ktorého starý názov bol Île Bourbon, a pestuje sa v teplom podnebí Madagaskaru, Komor a Réunionu. Iba vanilka pestovaná na týchto ostrovoch môže niesť chránené označenie „Bourbon“. Toto afrodiziakum má silnú kvetinovú a sladkú viacvrstvovú vôňu.
Ako používať pastu z vanilkového struku Bourbon - bio:
Na ochutenie a dochutenie cesta a omáčok, pečiva, sušienok, krémov, brownies, zmrzliny a pečiva. Môže sa pridať do mliečnych koktailov alebo kávy.
Ingrediencie:
Invertný cukor (trstinový)*, extrakt z vanilky Bourbon*, vanilkové struky*, zahusťovadlo: xantánová guma.
*ekologické poľnohospodárstvo
Skladujte na chladnom suchom mieste, mimo dosahu priameho slnečného žiarenia, dobre uzavreté.
Nutričné hodnoty na 100 g:
Energia - 1241 kJ/ 293 kcal
Tuk - 0,2 g,
z toho nasýtené - 0,001 g
Sacharidy - 62,01,
z toho cukry - 56,23
Bielkoviny - 0,19 g
Soľ - 0,012 g
80 g
Pôovod: Madagaskar, balené v Bulharsku