logo template4

Sodium Coco Sulfát na výrobu kozmetiky

Cena 3.99
Dostupnosť: na sklade
hmotnosť:
100g 0.000
1kg 20.000
Kód produktu: M-1351
Výrobca: MAYAM
Záručná doba: 24 mesiacov
ks

Sodium Coco Sulfát na výrobu kozmetiky MAYAM

 
Prírodný aniónový tenzid poskytuje vynikajúci čistiaci výkon, dobrú penivosť, zahusťovanie a kondicionovanie.
 
INCI: sodium coco-sulfate
 

Vlastnosti Sodium coco Sulfátu:

poskytuje vynikajúci čistiaci výkon
vysoké zahusťovacie,  penivé vlastnosti
schválené v certifikovanej organickej kozmetike
 
Aplikácie, použitie Sodium coco Sulfátu:
Môže byť použitý v tuhých šampónoch , tekutých šampónoch, telových krémoch, sprchových géloch a sprchových tyčinkách, syndetových tyčinkách a rôznych kúpeľových prípravkoch
odporúčané dávkovanie: 5 - 20% a až 80% v tyčových formuláciách
na úplné rozpustenie produktu je potrebné teplo
pri manipulácii je potrebné nosiť masku
 
Skladovanie: na chladnom a suchom mieste, chránené pred svetlom
 
Upozornenia: nepite, nevdychujte, držte mimo dosahu detí; kozmetické použitie





Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien