logo template4

Tuvaraka / Chaulmogra olej

Cena 2.99
Dostupnosť: skladom +3
vyberte veľkosť:
10 ml1 0.000
100 ml1 17.000
250 ml1 37.000
Kód produktu: a 1005
Výrobca: aroma
Záručná doba: 24 mesiacov
ks

Tuvaraka / Chaulmogra olej

Tento olej má vynikajúce vlastnosti v prípravkoch na starostlivosť o pokožku šupinatú, náchylnú k atopii alebo poškodenú. Tento „nadaný“ olej je tiež výnimočný ako prísada do boja proti celulitíde, vypadávaniu vlasov a lupinám a na podporu a vyrovnanie opaľovania.

Chaulmoogra sa už dlho používa v tradičnej ázijskej medicíne , najmä v Indii a Číne na liečbu malomocenstva a kožných problémov . Olej extrahovaný zo semien ovocia obsahuje veľmi špeciálne mastné kyseliny, ktoré majú cyklickú štruktúru. Tieto vzácne mastné kyseliny sú charakteristické v rôznom pomere pre stromy čeľade Hydnocarpaceae , ktorých súčasťou je Chaulmoogra, a pre Gynocardiaceae, africké príbuzenské druhy Chaulmoogra.
 kozmetike sa olej Chaulmoogra tradične odporúča v starostlivosti pre jeho priaznivé účinky v prípade kožných problémov (atopická, pokožka náchylná na akné atď.). V ázijských krajinách sa tiež dlho používa na úľavu pokožky náchylnej na ekzémy, psoriázu alebo kožné infekcie.

Posledné výskumy ukazujú lipolytické vlastnosti oleja Chaulmogra, ktoré podporujú prevenciu a redukciu nadbytočného tuku a celulitídy. Štúdie tiež ukazujú, že umožňuje harmonizáciu pigmentácie pokožky tým, že pomáha mobilite melanocytov z pigmentovaných oblastí do depigmentovaných oblastí, stimuluje syntézu melanínu a podporuje jeho prenos na povrch kože. To znamená, že opálenie je rýchlejšie a viac homogénne , škvrny sú redukované, pleť je jednotná a pleť je jasnejšia a získa svoj lesk.

Použitie oleja chaulmogra


VLASTNOSTI

  • Upokojuje podráždenú pokožku , poškodenú
  • Čistenie , je to nízkokamedónny olej, čistí pokožku a normalizuje mazovú sekréciu
  •  Urýchľuje a predlžuje opálenie
  • Harmonizuje pigmentáciu kože
  • Bojuje proti vzhľadu pomarančovej kôry , podporuje hladšiu a pevnejšiu pokožku

INDIKÁCIA

  • Pokožka náchylná na atopický stav, reaktívna a šupinatá pokožka
  • Problémová pokožka
  • Hypopigmentovaná pokožka alebo pokožka s pigmentovými škvrnami
  • Opálená pokožka
  • Celulitída, pomarančová koža

POUŽITIE

Použite ako prísadu do svojich prípravkov:

  • Starostlivosť o tvár a telo pre citlivú pokožku náchylnú na podráždenie
  • Telové mlieka a balzamy na suchú šupinatú pokožku
  • Starostlivosť o pleť so sklonom k ​​akné
  • Po opaľovaní alebo predlžovači opálenia
  • Zjednocujúca starostlivosť o pleť 

NIEKOĽKO NÁPADOV

  • Balzam na oblasti náchylné na podráždenie, šupinatú pokožku
  • Osvetľujúce mlieko po opaľovaní
  • Voda po holení
  • Opravná tyčinka pre popraskané pery
  • Zjednocujúci, harmonizujúci denný krém
  • Tuhšie pleťové mlieko

SYNERGIA

  • Pre upokojujúci a opravný účinok: CO2 extrakt z nechtíka a kivi, Bisabolol, CO2 extrakt z harmančeka, éterické oleje z levandule,  cyprusu, šípkový rastlinný olej, nechtíkový macerát, ...
  • Pre starostlivosť o atopickú pokožku:  rastlinné oleje z Kukui, éterické oleje z  pelargónie a levandule, ...
  • Na starostlivosť o šupinatú pokožku: éterické oleje z Myrhy, rastlinné oleje z Andiroby, ...
  • Pre svoj účinok predlžujúci opaľovanie: rastlinné oleje z Buriti a paradajok,  macerát mrkvy, urukový prášok, CO2 extrakt z mrkvy, ...

V PRAXI

  • Tento olej je polotuhý a používa sa v zmesi s tekutým olejovým prípravkom na úrovni 1 až 70%.
  • Používa sa ako tuková fáza v zložení telových a pleťových krémov.

VLASTNOSTI

  • Podporuje  rast vlasov
  • Upokojuje pokožku hlavy
  • Spomaľuje vypadávanie

INDIKÁCIA

  • Strata vlasov
  • Citlivá, podráždená pokožka hlavy
  • lupiny

POUŽITIE

Použite ako prísadu do svojich prípravkov:

  • Voda proti lupinám
  • Starostlivosť o vlasy na podporu opätovného rastu vlasov
  • Ošetrujúce a upokojujúce šampóny a kondicionéry

SYNERGIA

  • Proti vypadávaniu vlasov: éterické oleje z Atlas Ceder, Grapefruit, šalvia Clary, 
  • Proti lupinám: éterické oleje z Palmarosa, Tea tree, Geranium ...

V PRAXI

  • Tento olej je polotuhý a používa sa ako zmes s tekutým olejovým prípravkom v množstve od 1 do 70%.
  • Používa sa ako tuková fáza v zložení telových a pleťových krémov.

 

  • Tradične známe ako antibakteriálne a antimykobakteriálne látky na pokožku
  • Obsahuje zlúčeniny známe svojim protizápalovým účinkom na pokožku (hydrokarpín)
  • Podľa ajurvédskej medicíny tento olej vyrovnáva Kaphu

INDIKÁCIA

Okrem starostlivosti sa tradične odporúča v nasledujúcich prípadoch:

  • Kožné problémy

POUŽITIE

Okrem starostlivosti používajte ako prísadu do svojich prípravkov:

  • oleje, balzamy a masti
  • Kúpeľové soli

NIEKOĽKO NÁPADOV

Okrem starostlivosti používajte ako prísadu do svojich prípravkov:

  • Roll-on na lokálne infekcie
  • Upokojujúci olej

SYNERGIA

  • Pre silné čistiace vlastnosti: éterické oleje z čajovníkového oleja, tymianu, oregana, klinčeka.

Stabilný rastlinný olej. Skladujte na suchom mieste mimo dosahu tepla a svetla.

Vzhľad:  polotuhý, na pokožke sa topí
- Farba:  béžová (na dne fľaše je možné usadenie hnedej zeleniny)
- Zápach:  charakteristický a typický, evokujúci korenie s mierne kyslou stopou
- Dotyk:  dosť sýty

Hustota
0,95-0,96
Zmydelňovací index
196

100% čistý a prírodný, panenský , prvé lisovanie za studena bez akejkoľvek chemickej úpravy, kozmetická kvalita
divoký
 





Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien