Powered by Smartsupp

Múka z hroznových jadier - BIO, Zoya, 200 g

Výrobca: zoya
Záručná doba:: uvedené na obale
Kód: z SKU13667
Dostupnosť: na sklade
6.58 bez DPH
7.90 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

Múka z hroznových jadier - Bio, Zoya, 200 g

Organická múka z hroznových jadierok (Vitis Vinifera). Mleté hroznové jadierka sú bohatým zdrojom prírodných antioxidantov (proantokyanidín), vlákniny, vitamínu E a C. Hroznová múka sa používa ako prísada do chleba, rožkov, pizze, domácich cestovín, palaciniek alebo sladkostí, dodáva im ľahkú orieškovú chuť. Extrakt zo suchých hroznových jadierok má široké využitie v domácej kozmetike, ako súčasť pleťových masiek a mydiel, pretože má protizápalové a antialergické vlastnosti.

Použitie:
Vezmite 1-2 lyžice múky z hroznových jadierok denne - priamo alebo pridaná do müsli, smoothies a krémových dezertov. Ďalšou možnosťou je nahradiť asi 10 % množstva múky v receptoch na slané a sladké pečivo. Skladujte dobre uzatvorené na suchom a chladnom mieste.

Vyskúšajte Paleo chlieb:
1 lyžička mandľovej múky, 1-2 lyžice. múka z hroznových semien, ¾ lyžičky. mleté ľanové semienko, 3 vajcia, ¼ lyžičky. mak, ¼ lyžičky. voda, 2 lyžice. olivový olej, ½ lyžičky. himalájska soľ, ½ lyžičky. sóda bikarbóna, ¾ lyžičky. Jablčný ocot. Suroviny zmiešame, dobre premiešame a zmes nalejeme do formy na chlieb. Pečieme 30 minút pri 180o.

Príklad receptu na domácu kozmetiku:

Čistiaca peelingová maska pre zmiešanú / mastnú pleť: 10 g múky z hroznových jadier, 10 g zeleného ílu, 20 g levanduľovej vody, 3 kvapky levanduľového esenciálneho oleja. Zmiešajte ingrediencie a miešajte, kým sa nedosiahne homogénna zmes. Naneste na tvár a nechajte pôsobiť 10 minút. Potom dôkladne umyte vlažnou vodou.

Ingrediencie:
100% múka z hroznových jadierok (Vitis Vinifera) *
* organické zložky
Nutričný obsah na 100 g:
Energetická hodnota - 1176kJ / 279,5kcal;
Tuky - 9,27 g,
z toho nasýtené - 0,6g;
Sacharidy - 35,42 g,
z toho cukry - 2,64g;
Vláknina - 31,05 g;
Bielkoviny - 13,59;
Soľ - 0,05 g.
200 g

Pôvod: Rumunsko, Balené v Bulharsku

Update cookies preferences