logo template4

HROZNOVÝ OLEJ

Cena 0
Dostupnosť: skladom +1
Kód produktu: a 1091
Výrobca: aroma
: 24 mesiacov
ks

HROZNOVÝ OLEJ

Tento zvláčňujúci olej s jemným dotykom je vhodný na zloženie starostlivosti o zmiešanú pleť alebo masážne oleje. Oprava jemných a lámavých vlasov, vyživuje vlasové vlákno.

Hroznové semená obsahujú lipidy, a preto existuje možnosť extrakcie oleja.
tmavozelenej farbe má vysokú koncentráciu omega-6, tokoferolov a fenolových zlúčenín (OPC a prokyanidín). Vďaka týmto silným antioxidantom je tento olej vynikajúcim produktom v boji proti voľným radikálom a známkam starnutia pokožky.
Nemastný , ľahko preniká do pokožky, čo z neho robí výberovú zložku na výrobu masážnych olejov. Má zvláčňujúce a regeneračné vlastnosti .

Tento olej je tiež známy ako  čistiaci prostriedok a je ideálny na formulovanie starostlivosti o mastnú pleť. . Hroznový olej je tiež dobrý jedlý olej . Často sa tiež používa na vyprážanie a dochucovanie .

VLASTNOSTI

  • Vďaka obsahu antioxidantov je prínosom v boji proti prejavom starnutia pokožky.
  • Zmäkčujúci prostriedok , ktorý hĺbkovo vyživuje pokožku.
  • Regulácia kožného mazu .
  • Suchý olej , jemnej textúry , preniká bez zanechania mastného filmu.

INDIKÁCIE

  • Zrelá a poškodená pokožka
  • Mastná a zmiešaná pokožka
  • Populárna prísada na podporu masáže

POUŽÍVA SA

Použite ako prísadu do svojich prípravkov:

  • Kúpele alebo masáže s éterickými olejmi
  • Telové peelingy
  • Krémy, mlieka a krémy proti starnutiu
  • Starostlivosť o zmiešanú a mastnú pleť

VLASTNOSTI

  • Udržuje a vyživuje vlasové vlákno.

INDIKÁCIE

  • Starostlivosť o jemné, suché, poškodené vlasy

POUŽÍVA SA

Používajte ako prísadu do svojich prípravkov na starostlivosť o vlasy:

  • Šampóny a masky na vlasy
  • Výživné balzamy

V PRAXI

Hroznový olej sa používa ako prísada do vašich kozmetických prípravkov.

Kozmetická prísada
 
Kvalita: 100% čistý a prírodný

- Vzhľad: hustá olejovitá kvapalina
- Farba: žltozelená
- Zápach: neutrálny
- Dotyk: suchý. Rýchlo preniká do pokožky bez zanechania mastného filmu.

Hustota
0,91 - 0,93
 
Zmydelňovací index
188-194
 
Zloženie v mastných kyselinách :
  • Polynenasýtené esenciálne mastné kyseliny (PUFA alebo EFA) alebo vitamín F:  kyselina linolová (omega-6) (61,35%)
  • Mononenasýtené mastné kyseliny (MUFA):  kyselina olejová (omega-9) (26,39%)
  • Nasýtené mastné kyseliny (AGS): kyselina palmitová (8,11%), kyselina stearová (4,16%)

Ostatné aktívne zložky :

  • Fenolové zlúčeniny (prokyanidové a prokyanidínové oligoméry): antiradikálne pôsobia, chránia tkanivá pred degeneráciou.
  • Vitamín E: prírodný antioxidant
 
Podmienky skladovania
Rastlinný olej citlivý na oxidáciu. Uchovávajte na chladnom mieste (<20 ° C) mimo dosahu vzduchu a svetla.





Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien