logo template4

MAKADAMIOVÝ OLEJ

Cena bez DPH 8.90
Dostupnosť: na sklade u dodávateľa
vyberte veľkosť:
100 ml 0.000
250 ml 5.990
Kód produktu: a 1072
Výrobca: aroma
: 24 mesiacov
ks

MAKADAMIOVÝ RASTLINNÝ OLEJ

Tento olej je reštrukturalizačný, vyživujúci, ochranný a zvláčňujúci. Používa sa pri príprave starostlivosti o krehkú a suchú pokožku alebo pri preventívnej starostlivosti o strie. Tekutina preniká bez zanechania mastného filmu, čo z neho robí ideálnu prísadu na prípravu masážnych olejov.

Macadamia integrifolia alebo orech Queensland je pomaly rastúci strom pochádzajúci z východnej Austrálie . Austrálski domorodci, ktorí nazývali orechy „gyndl“ alebo „jindilli“, obchodovali s týmto orechom bohatým na bielkoviny s prvými bielymi osadníkmi z východného pobrežia Austrálie, ktorí vyvážali tieto orechy do celého sveta. Dnes je makadamia naturalizovaná v mnohých krajinách vrátane Kene , Havaja a Južnej Afriky, kde sa pestuje pre svoju oriešky , sladké a mastné. Konzumované v surovom stave alebo na grile, ako aj pre kvalitné drevo používané pri výrobe skriniek . Makadamiový olej  je svojimi vlastnosťami veľmi podobný oleju zo sladkých mandlí. Výhodou je, že sa  veľmi dobre vstrebáva do pokožky  a ponúka dokonale suchý pocit.

Jeho textúra mu tak umožňuje vykonávať penetračné ošetrenie nemastným dotykom .
Bohatý na kyselinu olejovú a kyselinu palmitolejovú, ktoré chránia bunky , tento jemný olej je tiež výživný , zmäkčujúci a upokojujúci .
Tradične sa používa pri starostlivosti o krehkú pokožku, na výrobu masážnych olejov na  strie  a  jazvy, ako  aj pri starostlivosti o vlasy a ruky (praskliny, popraskaná pokožka).
Makadamiový olej je tiež užitočný na zloženie masážnych olejov pre pokožku náchylnú na začervenanie..

VLASTNOSTI

  • Zmäkčujúci , výživný a proti dehydratácii má zloženie mastných kyselín veľmi podobné zloženiu mazu.
  • Veľmi penetračný , nevytvára okluzívny film na povrchu kože.
  • Opravuje a upokojuje a poskytuje pokožke ochranu a hebkosť.

INDIKÁCIE

  • Prevencia alebo redukcia strií a jaziev
  • Zoštíhľovacie kúry, ľahké nohy ...
  • Nevyvážená, zmiešaná až mastná pleť
  • Podráždená pokožka
  • Krehká, poškodená, citlivá pokožka

POUŽÍVA

Použite ako prísadu do svojich prípravkov:

  • Liečba „prevencia strií“
  • Oprava starostlivosti o podráždenú pokožku
  • Tekuté hydratačné krémy * na problematickú pleť
  • Oleje na unavené nohy
  • Suché oleje a zoštíhľovacie kúry
  • Starostlivosť o poškodené ruky
  • Balzamy na pery
  • Vynikajúca podporná prísada na výrobu aromatických masážnych olejov

* hydratácia horných vrstiev epidermis

SYNERGIE

  • Na ľahkú masáž nôh : éterické oleje z Cypressu, Lentisque ...
  • Pre chudnutie : éterické oleje z grapefruitu, feniklu, cédru  ...
  • Na podporu elasticity pokožky : pšeničné klíčky, šípka, inca inči, bambucké maslo ...

VLASTNOSTI

  • Pomáha  zachovať farbu vlasov .
  • Chránič vlasov , obmedzuje útoky na vlasy.

INDIKÁCIE

  • Farbené vlasy
  • Poškodené vlasy
  • Ochrana vlasov v extrémnych podmienkach (vietor, chlad, intenzívne slnko)

POUŽÍVA

Použite ako prísadu do svojich prípravkov:

  • Krémy na údržbu farby vlasov
  • Sérum na suché konce
  • Detangling balzamy

SYNERGIE

  • Pre udržanie vašej farby: maslo Tucuma a rastlinný olej Buriti, rastlinné ceramidy.
  • Pre starostlivosť o blond vlasy: éterický olej a hydrolát harmančeka, kurkuma v prášku ...
  • Na udržanie hnedých vlasov: orech, hena v gaštanových tónoch ...

100% čistý a prírodný, panenský , bez chemického ošetrenia, kozmetický a potravinársky

- Vzhľad: pomerne viskózna olejovitá kvapalina
- Farba: svetlozelená žltá
- Zápach: sladký a príjemný, s náznakmi orechov
- Dotyk: suchý, rýchlo preniká bez zanechania mastného filmu

Hustota
0,910 - 0,930
 
Zmydelňovací index
185-195
 
Zloženie v mastných kyselinách - šarža 20HV0061:
  • Polynenasýtené esenciálne mastné kyseliny (PUFA alebo EFA) alebo vitamín F: kyselina linolová (omega-6) (3,96%)
  • Mononenasýtené mastné kyseliny (MUFA):  kyselina olejová (omega-9) (56,14%), kyselina palmitolejová (17,14%) 
  • Nasýtené mastné kyseliny (AGS): kyselina palmitová (7,88%), kyselina stearová (3,43%)
 
Podmienky skladovania
Stabilný rastlinný olej. Skladujte na suchom mieste mimo dosahu tepla a svetla.





Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien