logo template4

Lauryl glukozid, Lauryl glucoside na výrobu kozmetiky

Cena 5.59
Dostupnosť: na sklade
hmotnosť:
250g 0.000
1kg 12.500
Kód produktu: M-1077
Výrobca: MAYAM
: 24 mesiacov
ks

Lauryl glukozid, Lauryl glucoside na výrobu kozmetiky MAYAM

 
Široko používaný prírodný neiónový tenzid s dobrou dermatologickou kompatibilitou a účinkami zvyšujúcimi viskozitu, vhodný pre širokú škálu čistiacich prípravkov.
 
INCI: Lauryl glucoside
 
Vlastnosti Lauryl glukozidu:
vhodný pre všetky typy pleti a vlasov
dobrá dermatologická kompatibilita
poskytuje jemné čistenie
mierna penivosť
látka zvyšujúca viskozitu
 

Aplikácie, použitie Lauryl glukozidu

čistiaci prostriedok na ruky a tvár, šampón, umývanie tela, perličkový kúpeľ, tekuté mydlo, starostlivosť o dieťa, kondicionér, vlhčené obrúsky
odporúčané dávkovanie: 5 - 35%
obvykle sa používa ako povrchovo aktívna látka
je to zakalená viskózna pasta, ktorá by sa mala pred použitím zahriať na 40 ° C
 
Skladovanie: na chladnom a suchom mieste, chránené pred svetlom
 
Upozornenia: nepožívajte, uchovávajte mimo dosahu detí; kozmetické použitie

 






Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien