KARAMEL PRÍRODNÝ AROMATICKÝ EXTRAKT 10 ml
PRÍRODNÝ AROMATICKÝ EXTRAKT Z KARAMELU
Aromatický extrakt nevyhnutný pre labužníkov! Jeho sladká vôňa prebúdza zmysly a chuťové bunky. Veľmi charakteristická teplá hnedá nota, ktorá evokuje detské lahôdky. Ideálne v lesku, kréme, balzame, sprchovom géle ... tento extrakt sa tiež úžasne kombinuje so všetkými druhmi ovocných alebo korenistých vôní a vytvára vaše originálne kompozície.
Aromatické prípravky sú výťažky získané z potravín prírodného pôvodu. Prírodné aromatické látky sú látky získané fyzikálnymi, enzymatickými alebo mikrobiologickými procesmi z materiálov prírodného pôvodu. Tieto aromatické extrakty neobsahujú žiadne aromatické molekuly syntetického pôvodu.
Produkt z ekologického poľnohospodárstva, certifikovaný spoločnosťou Ecocert FR-BIO-01
KVALITA
- Vzhľad: zakalená tekutina
- Farba: jantárovo hnedá
- Zápach: intenzívny karamel, teplý a sladký
- Chuť : sladká, charakteristická pre karamel
Prináša vašim prípravkom sladkú a intenzívnu notu karamelu . Veľmi jemná sladká vôňa , hnedá a hrejivá nota , ktorá sa úžasne hodí k všetkým druhom ovocných alebo korenistých vôní.
POUŽÍVA SA
Používajte ako prísadu na parfumáciu svojich kozmetických prípravkov:
- Emulzie (krémy, mlieka)
- Gély a pleťové vody
- Penotvorné výrobky (sprchovacie gély, peny do kúpeľa)
- Balzamy (v disperzii)
- Parfémy na alkoholovom základe, toaletné vody, vonné hmly
- Sypké a zhutnené prášky
- Gule do kúpeľa, prášky do kúpeľa
- Tuhé šampóny
SYNERGIE
- Tento extrakt je prirodzene spojený s hnedou farbou a hlavne s karamelovým práškom a práškom Gaštan , takže je ideálny na doplnenie make-upu jesennými farbami a arómou .
- Táto vôňa je zvlášť cenená, ak je zmiešaná s:
- ďalšie hnedé alebo labužnícke tóny : čokoláda, vanilka, gaštan, káva, nugát ... pre labužníkov a teplé harmónie, veľmi zámotkové
- drevitá a hlboká , alebo horúce a pikantné: silice santalového dreva, vetiver, Amyris, škorica kôra, klinček, zázvor, ... za veľmi zmyselná vôňa mužská
- z citrusových poznámok : mandarínky, bergamot, červeného pomaranča, pomarančovníka ...
- vôňa červeného ovocia : jahody, maliny, čerešne, pre sladké a teplé pozadia.
-
Voňavý balzam na pery 6 g Bambucké maslo 0,7 g včelieho vosku 3 g oleja sladká mandľa 10 kvapiek Aromatický extrakt Bambucké maslo rozpustíme s voskom a olejom. Dobre premiešajte. Počkajte, kým zmes trochu nevychladne, a za dobrého miešania pridajte arómu.
Necháme úplne vychladnúť.
NIEKOĽKO NÁPADOV
- Karamelový rúž
- Gurmánsky sprchovací gél
- Samoopaľovacie mlieko
- Tónovaný denný krém
100% prírodná ovocná aróma , charakteristická pre karamel
POUŽÍVA SA
Použite ako prísadu na dochutenie svojich kulinárskych prípravkov:
- Domáce jogurty a zmrzlina
- Zákusky
- Nátierky
- Koláče, muffiny, sušienky
- Koktaily, mliečny koktail
- Cukrovinky, sirupy
- „Sladké aj slané“ jedlá a omáčky ...
- Obsahuje alkohol (30% obj.) , Horľavý , uchovávajte mimo dosahu zdrojov zapálenia, nepoužívajte v sviečkach.
- Zabráňte kontaktu s očami, neaplikujte na pokožku čisto. Dodržujte odporúčané dávky.
- Výrobok neprehĺtajte čistý - môže sa používať na varenie, ak je dostatočne zriedený.
- Niektoré prírodné zlúčeniny obsiahnuté v tomto aromatickom extrakte môžu predstavovať riziko alergie u niektorých citlivých osôb, ak je produkt zabudovaný do kozmetického prostriedku (podľa 7. zmeny a doplnenia Európskej smernice o kozmetických výrobkoch (2003/15 / ES)). : linalool, geraniol.
Tieto aromatické extrakty sú prírodné arómy definované v norme ISO 9235 a neobsahujú žiadne syntetické molekuly .
Používajú sa ako prísada, ktorá vašim receptom prinesie gurmánske a ovocné tóny alebo dodá vašim vôňovým zložkám sladký nádych. Používajú sa tiež pri varení na dochutenie dezertov alebo domácich jogurtov.
NA KONCI FORMULÁCIE INKORPORUJTE AROMATICKÝ VÝŤAŽOK ZA STUDENA |
Dávkovanie:
|
V KUCHYNI
Pridajte do svojho prípravku 0,2 až 0,5% aromatického extraktu alebo 2 až 5 ml (približne ½ až 1 čajovú lyžičku) na 1 liter prípravku.
Aromatický extrakt sa pridáva čo najviac za studena alebo pri nízkej teplote na konci prípravy, ale môže sa tiež zahriať, ak je to potrebné, takže sa môže zabudovať pred varením do cesta na koláče, dolky atď. Musí sa do mlieka pridať pred fermentáciou pri príprave jogurtov.
TYPICKÉ DÁVKY
Celkové množstvo konečného vzorca | 1% aromatického extraktu | 2% aromatický extrakt | 5% aromatický extrakt |
---|---|---|---|
~ 30 ml | 0,30 g | 0,3 g | 1,5 g |
~ 50 ml | 0,50 g | 1,0 g | 2,5 g (2,8 ml) |
~ 100 ml | 1,0 g | 2,0 g (2,3 ml) | 5,0 g (5,7 ml) |
~ 250 ml | 2,5 g (2,8 ml) | 5,0 g (5,7 ml) | 12,5 g (14,2 ml) |