Powered by Smartsupp

Čakankové cappuccino, bez kofeínu, 100 g

Výrobca: zdravnitsa
Záručná doba:: uvedené na obale
Kód: zdr 13998110
Dostupnosť: na sklade
6.24 bez DPH
7.49 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

Čakankové cappuccino, bez kofeínu, 100 g

- 100% prírodný produkt
- Prírodná náhrada kávy
- Bez kofeínu
- Vhodné pre celú rodinu

Lahodný a zdravý nápoj s kokosovým mliekom, notou z ľahkej čokolády a pridanou čakankou. Každá šálka cappuccina s čakankou má bohatú arómu a výraznú zamatovú farbu.

Čakankové cappuccino je ideálne na rýchlu prípravu doma alebo v práci.

Čakankový prášok ako náhrada kávy

V dnešnej dobe sa môžeme často stretnúť s ľuďmi, ktorí milujú kávu, ale nemôžu ju z rôznych zdravotných dôvodov piť. Riešenie je mimoriadne ľahké - kávu nahrádzame jej prírodnou náhradou - práškom čakanky.

Káva čakanky je nápoj, ktorý sa pripravuje z koreňov rastliny, keď sa pražia a melú. Káva čakanky má podobnú chuť ako bežná káva a ľudia ju často označujú ako mierne drevitú alebo orechovú. Čakanku je možné použiť samostatne alebo v kombinácii s kávou na doplnenie jej chuti. Káva z čakanky neobsahuje kofeín!

Teplý nápoj z čakankového prášku má tonizujúci účinok v stave neustálej únavy, zlepšuje duševné schopnosti a zvyšuje koncentráciu.

Prášok z čakanky

Čakanka je vynikajúcim zdrojom vitamínov a minerálov vrátane zinku, horčíka, mangánu, vápnika, železa, draslíka, ako aj vitamínov A, B6, C, E a K. Obsah týchto látok vysvetľuje všetky zdravotné výhody čakanky.

Podporujte trávenie
Korene čakanky sú vynikajúcim zdrojom inulínu - typu prebiotickej vlákniny, ktorá je často spájaná s chudnutím a zlepšením zdravia čriev. Inulín je tiež cenným pomocníkom v boji proti mnohým črevným a tráviacim problémom - kyslému refluxu, tráviacim ťažkostiam a ďalším.

Zlepšuje činnosť srdca
Inulín extrahovaný z koreňov čakanky je nielen dobrý na trávenie, ale preukázateľne znižuje hladinu zlého cholesterolu v tele. Tento cholesterol je jednou z hlavných príčin aterosklerózy a vysokého krvného tlaku, pretože blokuje prietok krvi do tepien a žíl. Čakanka obsahuje aj rastlinné fenoly, ktoré majú antitrombotické a antiarytmické účinky. Rastlinné fenoly sú antioxidanty, ktoré zlepšujú rovnováhu krvi a plazmy.

Strata váhy
Korene čakanky sú vynikajúcim zdrojom oligofruktózy. Kombinácia tejto látky s inulínom povzbudzuje telo, aby začalo bojovať s nadváhou. Tieto dve látky regulujú hladinu grelínu - aminokyseliny, ktorá je spojená hlavne s pocitom hladu. Znížením množstva, čakanka znižuje možnosť prejedania sa a podporuje pocit sýtosti.

Kokosové mlieko

Kokosové mlieko sa vyrába z vysoko kvalitných kokosových orechov, ktoré sa dvakrát vysušia a prefiltrujú, aby vznikol veľmi jemný kokosový prášok. Starostlivé sušenie zachováva zdravotné výhody kokosových orechov.

Kokosové mlieko obsahuje veľké množstvo aminokyselín, vitamínov a kyseliny askorbovej. Lekári v orientálnych krajinách odporúčajú kokosové mlieko na stimuláciu kardiovaskulárneho systému.

Sušené kokosové mlieko je vynikajúcim zdrojom bielkovín, sacharidov, minerálnych solí - horčíka, vápnika, fosforu, železa a kremíka. Kokosové mlieko je bohaté na mastné kyseliny, ako je kyselina kaprylová a kyselina kaprónová.

Karobový prášok

Karobový prášok sa vyrába z toboliek vždyzeleného stromu, ktorý je bežný v stredomorskej oblasti.

Kakao má veľa horčíka, zatiaľ čo rohovník má veľa vápniku. Obsahuje asi trikrát viac vápnika ako kakao a iba 60% jeho kalórií. Karob tiež obsahuje vitamín B1, viac ako jahody, viac vitamínu A ako špargľa, vitamín B2, vápnik, horčík, draslík a stopové prvky železo, meď, nikel, mangán a chróm.

Je tiež známe, že rohovník pomáha pri nevoľnosti, zvracaní a žalúdočnej nevoľnosti.

Zloženie:

kokosové mlieko, erytritol, korene čakanky, ryžový škrob, slnečnicový lecitín, karobový prášok, stevia.

Bezlepkový! Bez kofeínu! Bez pridaného cukru!

Nutričné ​​hodnoty na 100 g:

Energia: 688,16 kJ / 164,43 kcal
Tuk: 9,82 g
z toho nasýtené: 6,63 g
nenasýtené: 3,19 g
Sacharidy: 33,05 g
z toho cukry: 4,59 g
Bielkoviny: 0,47 g
Soľ: 0 g

Spôsob prípravy:

Ako náhrada kávy - 1 až 3 čajové lyžičky produktu zalejte 150 - 200 ml vriacej vody. Dobre premiešajte. Môže byť osladený prírodným sladidlom.

Môžete zvýšiť množstvo produktu na prípravu nápoja podľa vášho výberu. Čím viac čakankového cappuccina použijete, tým viac bude chuť nápoja hustejšia a silnejšia. Vodu môžete nahradiť pri príprave nápoja horúcim mliekom alebo vegánskou alternatívou - orechovým mliekom.

Čakankové cappuccino je vhodné pre diabetikov.

Balenie: 100 g

Balené v Bulharsku

Update cookies preferences