Mliečna čokoláda s kryštálmi morskej soli - 80g
Mliečna čokoláda s kryštálmi morskej soli - 80g
Mliečna čokoláda s morskou soľou z Atanasovského jazera.
Gaillot Chocolate je najmenšia a najnekompromisnejšia čokoládovňa v Bulharsku. Sme prvým výrobcom čokolády typu bean-to-bar v Bulharsku. Praženie, praskanie, vykysávanie, mletie kakaových bôbov a odpočívanie sú dušou našej čokolády.
Soľ z jazera Atanasovsko sa vyrába v chránenom prírodnom území a je jedinou bulharskou kuchynskou soľou. Už viac ako storočie sa tu morská soľ získava tradičnou metódou, čo prispieva k mimoriadnej biodiverzite oblasti. Jazero je najrozmanitejším vtáčím biotopom a najväčšou pobrežnou lagúnou v Bulharsku. Kúpou tejto čokoládovej tyčinky podporíte Bulharskú nadáciu pre biodiverzitu, ktorá pracuje na ochrane jazera Atanasovsko.
Ingrediencie:
Surový trstinový cukor, kakaové maslo, kakaové bôby, sušené mlieko, kryštály soli 1%, vanilka.
Môže obsahovať stopy orechov.
Nutričné hodnoty na 100 g:
Energia - 2413,6kJ / 576,9kcal
Tuky - 36,7 g
z toho nasýtené mastné kyseliny - 22,6 g
Sacharidy - 54,7 g
z toho cukry - 37,7g
Bielkoviny - 6,9 g
Soľ - 0,22 g
Vyrobené v:
Bulharsko
80 g