logo template4

Vosk Candelilla 30 g

Cena 5.89
Dostupnosť: na sklade u dodávateľa
Kód produktu: a 1261
Výrobca: aroma
: 24 mesiacov
ks

Vosk Candelilla / kandelilový vosk

Vosk Candelilla je vylučovaný listami kríka pôvodom zo severného Mexika Euphorbia cerifera. Je veľmi bohatý na uhľovodíkové zlúčeniny s dlhým reťazcom a voskovité estery s vysokou molekulovou hmotnosťou. Toto zloženie z neho robí veľmi tvrdý a krehký vosk s pomerne vysokou teplotou topenia (70 ° C). Tieto vlastnosti sú veľmi cenené pri výrobe kozmetických odličovacích produktov, najmä pri rúžoch, z ktorých uľahčuje odstránenie z formy, a pri maskarách, pri ktorých uľahčuje sušenie a držanie. Tento vosk je tiež známy svojou vynikajúcou tvorbou filmu, vďaka čomu je veľmi zaujímavý na ochranu poškodených pier.

V kozmetike sa kandelilový vosk používa hlavne v tyčinkách, rúžoch a riasenkách . Má však uplatnenie aj v iných oblastiach. Často sa používa ako náhrada alebo v kombinácii s karnaubským voskom alebo včelím voskom. Používa sa tiež v oblasti údržby podláh, dreva, automobilov, kože, obuvi ... ako leštiaci prostriedok . V potravinárskom priemysle sa nachádza ako prísada pod názvom E 902 a je široko používaný ako prostriedok na zasklievanie a odstraňovanie plesní .

VLASTNOSTI

  • Veľmi tvrdý vosk , vhodný na vytvrdzovanie tyčiniek a rúžov, uľahčujúci ich uvoľňovanie z formy a odolnosť voči teplu
  • Adhezívny prostriedok , uľahčuje držanie maskary a očných liniek
  • Vynikajúca sila na tvorbu filmu
  • Stabilizátor a zahusťovadlo v emulziách
 

POUŽÍVA SA

Použite ako prísadu do svojich prípravkov:

  • Tyčinky a rúže
  • Ceruzky na líčenie
  • Maskary a očné linky
  • Balzamy
dávkovanie 1 AŽ 5% (ALEBO DOKONCA VIAC)
z celkovej hmotnosti vášho prípravku
teplota topenia 66-73 ° C
NEROZPUSTNÝ VO VODE
ROZPUSTNÝ V OLEJI - Rozpustiť v horúcej olejovej fáze
Vosk rozpustite v dvojitom kotli s ostatnými zložkami olejovej fázy.

SPOJENIA

  • Používajte ako jediný vosk v balzamoch alebo tyčinkách zmiešaných s olejmi a maslami: vytvrdzuje a zvyšuje filmotvornú silu.
  • kombinácii s inými voskami (karnaubský, včelí, ryžový) v tyčinkách a rúžoch.
  • spojení s arabskou gumou v maskarách a očných linkách.
  • kombinácii s emulgátorom : pridanie malého množstva (1 - 3%) vosku do emulzie ho zahustí a zvýši jeho stabilitu a schopnosť tvoriť film.





Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien