ZELENÝ JAČMEŇ PRÁŠOK 200g
ZELENÝ JAČMEŇ PRÁŠOK 200g
Zelená jačmenná tráva má vysoký obsah minerálov, vitamínov, bielkovín, vlákniny, enzýmov a esenciálnych aminokyselín. Je bohatým zdrojom chlorofylu.
Jačmeň je obilná rastlina z čeľade Poaceae pôvodom z Orientu, ktorá sa pestuje od staroveku v Egypte a od roku 5000 (pred n. L.) Sa pestuje aj v strednej Európe. Rastlina môže dosiahnuť výšku 1,2 metra, jačmenné zrná sa formujú do klasov pomocou dlhých fúzov a zbierajú sa, keď klasy dozrejú a získajú zlatožltú farbu.
Prášok zo zeleného jačmeňa sa získava mletím zeleného jačmeňa a je bohatý na živiny: aminokyseliny, bioflavonoidy, chlorofyl, enzýmy, minerály (vápnik, meď, železo, horčík, mangán, zinok atď.), Polysacharidy a vitamíny (A, C, komplex B, E) s priaznivými účinkami na organizmus.
Z prášku zo zeleného jačmeňa môžeme šťavu zo zeleného jačmeňa získať zmiešaním čajovej lyžičky semien zeleného jačmeňa s 50 - 70 ml čistej vody, ovocného alebo zeleninového džúsu, ktorý sa podáva 2 - 3 krát denne na prázdny žalúdok po dobu 1 hodiny. pred hlavnými jedlami.
Terapeutické vlastnosti: protizápalové, energizujúce, detoxikačné, imunostimulačné, remineralizačné, tonické atď.
odporúčania:
- zabraňuje procesu starnutia a prispieva k regenerácii buniek;
- posilňuje imunitný systém;
- pomáha telu pri rekonvalescencii;
- má energizujúci a tonizujúci účinok v prípade fyzickej a psychickej únavy;
- zvyšuje schopnosť koncentrácie a pomáha telu pri strese;
- odporúčané v prípade sterility a sexuálnej impotencie;
- adjuvans pri dermatologických ochoreniach: akné, dermatitída, ekzémy atď .;
- má protizápalový účinok v prípade: artritídy, bolesti svalov, reumatizmu, neuralgie atď.
- prispieva k regulácii črevného priechodu, odporúča sa v prípade hnačiek alebo zápchy, zabraňuje vzniku hemoroidov;
- reguluje krvný tlak odporúčaný pri hypotenzii aj hypertenzii;
- adjuvans pri ochoreniach dýchacích ciest, ako sú: astma, bronchitída, kašeľ, pľúcne vírusy;
- má tiež priaznivú úlohu pri chorobách, ako sú: anémia, rakovina, cukrovka, hormonálne poruchy, depresie, gastritída, choroby pečene, nespavosť atď.
Zelený jačmeň (Hordeum vulgare).
Spôsob podávania Prášok zo zeleného jačmeňa, :
lyžičku prášku zo zeleného jačmeňa rozpustite v pohári zeleninovej šťavy, ovocia alebo vody (pri izbovej teplote).
Konzumuje sa 2-3 krát / deň pred jedlom za hodinu.
200 g



