logo template4

Vitamín E (alfa-tokoferol) - prášok

vyberte veľkosť:
5 g 2.190
10 g 3.890
100 g 23.590
1000 gna objednávku 190.000
Kód produktu: f 2250
Záručná doba:: 24 mesiacov
Dostupnosť: na sklade
2.19
ks

Vitamín E (alfa-tokoferol) - prášok

Čistý vitamín E (alfa-tokoferol) - 50% - vo vode rozpustný (CWS znamená, že je upravený, aby bol vo vode rozpustný)

Kvalita látky: potravinárska

Použitie: V kosmetike účinkuje ako konzervant olejov a tukov, čím viac predlužuje trvanlivost výrobkov. Pôsobí pozitívne na pleť.

VITAMÍN E PRÁŠOK vo vode rozpustný - zvyšuje produkciu kolagénu, antioxiduje, pôsobí proti UV žiareniu a pôsobí protizápalovo.
UV žiarenie zo slnka spôsobuje, že pokožka sa stáva fotocitlivou a môže tiež spôsobiť rakovinový rast, zhubný melanóm a hnedé škvrny. Ak sa vitamín E skombinuje s vitamínom C a aplikuje sa na pokožku, zabráni jej predčasnému starnutiu a ponúka dobrú ochranu.
Vitamín E je potrebný pre zdravú produkciu kolagénu v pokožke, chráni fibroblasty v pokožke - to sú bunky tvoriace kolagén, ktorý je podporným systémom v pokožke a pomáha pokožke zostať pevnou a zdravou.
Vitamín E chráni bunky a bunkové membrány pred pôsobením voľných radikálov a oxidačného stresu z prostredia. Pomáha tiež zvlhčovať pokožku a ešte dôležitejšie je, že pomáha s opravou tkanív, čím udržuje pokožku v dobrom stave.
Vitamín E obsahuje silné protizápalové látky, ktoré môžu zabrániť prejavom predčasného starnutia.

Náš prášok vitamínu E obsahuje 700 IU na gram d-alfa-tokoferol-acetátu. Môže sa ľahko miešať na akékoľvek prísady rozpustné v tukoch alebo olejoch. Tento prášok je obľúbenou prísadou do pleťových krémov a iných formulácií starostlivosti o telo, pretože preukázateľne zmierňuje príznaky starnutia, ako sú vrásky a hyperpigmentácia. Výskum tiež naznačuje, že pri použití vo vlasových výrobkoch môže vlasy zahustiť.

Tento druh vitamínu E sa všeobecne používa ako doplnok výživy alebo v kozmetických prípravkoch ako prírodný antioxidant. Zatiaľ čo väčšina vitamínu E je rozpustná v oleji, tento prášok je v ľahko použiteľnej forme rozpustnej vo vode. Stačí pridať do vodnej fázy formulácie alebo pridať pri ochladení a dobre zmiešať.

0,5 - 2,5% konečná koncentrácia pre účinky na pokožku, 0,1 - 1,0% pre stabilizáciu olejov vo výrobkoch.

INCI: d-alfa tokoferol-acetát (a) stopové množstvo kukuričného škrobu iného ako GMO (na udržanie tekutosti produktu) / d-alpha tocopherol acetate (and) a trace amount of non-gmo cornstarch

Vitamín E pri internom užití:

Vitamín E môže podporovať reprodukciu. Podporuje vylučovanie pohlavných hormónov. Vitamín E sa bežne používa pri liečbe hroziacich potratov. Okrem toho tiež pomáha predchádzať mužskej neplodnosti.
Medzi ďalšie funkčné aspekty patrí ochrana T lymfocytov, ochrana červených krviniek, odolnosť proti oxidácii voľnými radikálmi a inhibícia agregácie krvných doštičiek, aby sa znížilo riziko infarktu myokardu a mozgového infarktu. Má tiež dobrý účinok na popáleniny, omrzliny, kapilárne krvácanie, klimakterický syndróm a krásu. Zistilo sa tiež, že vitamín E inhibuje peroxidačnú reakciu lipidov v očnej šošovke, rozširuje periférne cievy a zlepšuje krvný obeh. Ako doplnok výživy užite 500 mg (malá 1/4 lyžičky) až 1 000 mg až dvakrát denne, najlepšie s jedlom alebo podľa pokynov lekára. Pridajte priamo do vody alebo džúsu, premiešajte a vypite.






Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien