logo template4

Múka z marhuľových jadier, Albo, 250 g

Výrobca: albo
Záručná doba:: uvedená na obale
Kód: zdr 57864852
Dostupnosť: vypredané
2.42 bez DPH
2.90 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

Múka z marhuľových jadier, Albo, 250 g

Marhuľové jadrá sú bohaté na Omega 3, Omega 6 a Omega 9 mastné kyseliny, vitamíny B15, B17, A, E, vlákninu a fytosteroly. Marhule obsahujú veľké množstvo draslíka, čo z nich robí užitočnú potravinu pre ľudí s kardiovaskulárnymi ochoreniami.

Múka z marhuľových jadier je veľmi užitočná pri diétach, kde sú kalórie obmedzené na pridanie chuti bez pridania tukových kalórií. Je to 50% čistý proteín a má 1/4 sacharidov oproti bežnej múke, čo z neho robí skvelú ingredienciu pre tých, ktorí chcú prijímať vysokokvalitné bielkoviny a zároveň si udržať nízku spotrebu sacharidov. Má jednu štvrtinu tuku v porovnaní s bežnými arašidmi, čo z neho robí dokonalú ingredienciu pre vaše nízkotučné varenie a pečenie. Je dobrým zdrojom mono-nenasýtených tukov, najmä kyseliny olejovej, ktorá pomáha znižovať „zlý“ LDL cholesterol a zvyšovať „dobrý“ HDL cholesterol. Je vynikajúcim zdrojom antioxidantov, ako je polyfenol resveratrol, ktorý chráni pred srdcovými chorobami a infekciami, vitamín E, silný antioxidant, ktorý chráni bunky, a koenzým Q10, ktorý pôsobí nielen ako antioxidant, ale tiež pomáha vytvárať bunkovú energiu. Je tiež dobrým zdrojom vitamínov B, najmä niacínu B6, ktorý prispieva k zdraviu mozgu a prekrveniu mozgu, a bohatým zdrojom minerálov horčíka, železa, medi, draslíka, zinku, vápnika a selénu.

Ingrediencie:

Jemne pomleté, čiastočne odtučnené marhuľové jadrá.

Marhuľová múka je vyrobená z pomletých výliskov z marhuľových jadier. Lis z marhuľových jadier sa vyrába ako vedľajší produkt extrakcie oleja z marhuľových jadier lisovaného za studena.

Nutričné hodnoty na 100 g:

Energia: 1425 kJ / 343 kcal
Tuk: 10 g
z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,8 g
Sacharidy: 9,8 g
z toho cukry: < 3 g
Bielkoviny: 36 g
Soľ: < 0,05 g

Použitie:

Na priamu konzumáciu. Použite na prípravu rôznych koláčov, sušienok, chlebov, omáčok atď., alebo ich primiešajte do jogurtov, smoothies a kokteilov.

Môžete ho pridať do polievok, štiav, koláčov a müsli. V zmesi so šípkovým olejom môžete vytvoriť dokonalý telový peeling. Pri pravidelnom používaní sa vaša pokožka rozžiari a vyčistí do hĺbky. Múka z marhuľových jadier je široko používaná v kozmetike a peelingoch na tvár kvôli vysokému obsahu oleja (pozostávajúceho z prospešnej kyseliny olejovej a linolovej) a živín (vitamín A, E a B17). Marhuľové jadrá sú skvelé aj pomleté a použité na píling pokožky. Naše jadrá sú mimoriadne kvalitné a pochádzajú z Grécka.

Odporúčaná denná dávka: 1,2 čajovej lyžičky (8 g)

Skladujte na chladnom a suchom mieste mimo dosahu priameho slnečného žiarenia.

Balenie: 250 g
Pôvod: Bulharsko