logo template4

Kokosový olej RBD na výrobu kozmetiky

Cena bez DPH 13.99
Dostupnosť: na sklade
hmotnosť:
1lna objednávku 0.000
5lna objednávku 46.000
Kód produktu: M-1511-1
Výrobca: MAYAM
: 24 mesiacov
ks

Kokosový olej RBD na výrobu kozmetiky MAYAM

 
Veľmi univerzálny a bežný typ kokosového oleja s rôznymi aplikáciami, ideálny na výrobu mydla za studena a mnohých receptúr starostlivosti o pokožku.
 
INCI: Cocos Nucifera Oil
 
Extrahované z kopry - sušeného kokosového jadra, prechádza procesom rafinácie, bielenia a dezodorácie pomocou pary.
 
Farba je krémovo biela v tuhom stave, žltkastá, keď je tekutá, zápach je neutrálny. Teplota topenia 24 až 27 ° C.
Ľahký, veľmi stabilný, nie je náchylný na zatuchnutie, má dlhú trvanlivosť.
Bohatý zdroj kyseliny laurovej.
Je dobrou voľbou pre výrobu mydla za studena vďaka svojej schopnosti vyrobiť tvrdú tyčinku s bublinkovou penou.
 
Skladovanie: na chladnom a suchom mieste, chránené pred svetlom





Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien