logo template4

Ferment na pečenie, Sekowa gluten-free - organic, 30 g

Kód produktu: z SKU13575
Záručná doba:: 24 mesiacov
Dostupnosť: na sklade
4.49
ks

Ferment na pečenie, kukurica Sekowa gluten-free - organic, 30 g

Rastlinný pekársky kvas
Bezlepkový pekársky kvas je prírodný kvasný a kypriaci prostriedok vyrobený z kukuričnej múky, hrachovej múky a kvetového medu. Hnacia sila pekárskeho kvasu funguje aj v cestách vyrobených z ťažko upiectiteľných zŕn, ako je jačmeň a ovos, ako aj v odrodách, ako je kukurica, proso alebo pohánka. Rastlinný pekársky kvas obsahuje nektárové kvasinky a prírodné kyseliny, vďaka čomu je použitie kvasníc nadbytočné. Ferment na pečenie sa používa asi s 3 g na 100 g múky.
Návod na použitie:
Miešajte kvas s vodou (40 ° C) postupne a po malých častiach, až kým nevytvorí veľmi vlhké cesto. Nechajte ho 12 - 16 hodín na teplom mieste (okolo 30 ° C). Pridajte 300 g kukuričnej múky, 200 g vody (40 ° C) na hustejšie cesto a zakryte ich 5-8 hodín (26-28 ° C). Základňa cesta je hotová, keď zväčší svoj objem (20 - 30%) a na vrchu sú vidieť malé kvasné bublinky. Skladujte v uzavretej nádobe v chladničke až 4 mesiace.
Zloženie:
kukuričná múka *, hrachová múka *, med *

* ekologické poľnohospodárstvo

Nutričné ​​hodnoty na 100 g:
Energia - 1528 kJ / 360 kcal
Celkový tuk - 1,7 g
z toho nasýtené - 0,2 g;
Sacharidy - 76,8 g
z toho cukry - 2,9 g
Vláknina - 8,2 g
Bielkoviny - 9,4 g
Soľ - <0,01 g

30 g






Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien